Online Yoga-Mindfulness Training

ELKE DONDERDAGAVOND
20:000-21:15

Trainers: Robert & Petra

In deze unieke combinatieles geeft yoga docent Petra 45 minuten Yin yoga, een uitermate ontspannende manier van yoga waarbij je langer in een houding bent en je op deze manier je lichaam goed kunt waarnemen en ontspannen. De laatste 30 minuten geeft Robert een Mindfulness oefening i.c.m. een korte meditatie. Elke sessie wordt afgesloten net een shavasana, oftewel een korte diepe liggende ontspanning met muziek.

Je kunt je opgeven door je in te schrijven op de nieuwsbrief. Dan ontvang je wekelijks een aankondiging en een link voor ZOOM.

Er is geen abonnement of lidmaatschap nodig, zodra je een link hebt via de nieuwsbrief heb je een link voor ZOOM en kan je elke keer beslissen of je mee wilt doen.
Dus vrijblijvend en zonder extra kosten.

schrijf je nu vrijblijvend in op de nieuwsbriefBart (32)

Ik had een zware hersenschudding en zocht naar verlichting en heb daarom een online les gevolgd bij Robert en Petra. Ik merkte op dat ik erg mijn best zat te doen om zo snel mogelijk van het rotgevoel in mijn hoofd af te komen. Ik had zeker baad bij deze les, merkte op dat ik moeite had om mezelf te ontspannen en me over te geven. Daarna nog een ademsessie gevolgd bij Robert en toen viel het kwartje en heb ik mezelf echt overgegeven aan mijn letsel en sindsdien gaat het echt een stuk beter.Patricia (67)

Ik volg de lessen van Petra al een tijdje op een andere locatie en ben daar zo tevreden over dat ik gekozen heb om de donderdag les erbij te nemen. Geeft mij zoveel rust en ontspanning. De mindfulness is nieuw voor mij, maar het heeft mij positief verrast. Ik kom daardoor nog meer in verbinding. Kijk er elke week weer naar uit!

Mirre (35)

Naast de Mindfulness training en de ademsessies die ik bij Robert heb gevolgd, doe ik sinds kort ook de online yoga-mindfulness. Ik geef zelf ook yin yoga en heb veel baad hoe Petra deze les verzorgd, heel rustig en goede uitleg, waardoor je echt kan wegzakken in het moment. Om dan af te sluiten met een meditatie of een mindfulness oefening maakt mijn avond compleet.
Claudia (54)

Naast mijn drukke baan en een druk gezinsleven is het gewoon erg fijn om op donderdag mezelf even terug te trekken en de tijd te nemen voor mezelf. Kan dan echt even uit mijn hoofd en de stress loslaten. Vind het ook wel fijn om het online te doen, geeft me toch wat meer veiligheid in deze tijden. Prettige docenten en een informele sfeer. 

Danniƫlle (42)

Heerlijk om de yoga thuis te kunnen volgen, mijn partner doet dan de kinderen en ik trek me even terug op mijn zolder. Even een moment voor mezelf. Ik vind de combinatieles erg leuk, leer er veel van! Ook erg fijn dat er geen abonnement aan vast zit, zodat ik elke week zelf kan beslissen of ik wil deelnemen, dat geeft wel wat vrijheid.

Johan (68)

Mijn partner doet elke donderdag mee en ik kon altijd meeluisteren, en dat heeft mij toch aangenaam gertriggerd om eens een keer mee te doen. Had nooit Yoga of Mindfulness gedaan, maar zowel de Yin Yoga als de Mindfulness is erg toepasbaar en je wordt er steeds gewezen dat je niet je best hoeft te doen, maar goed naar jezelf mag luisteren. En dat spreekt mij erg aan en heb ik ook hard nodig. Ik ben een strever!

Ervaringen van oud deelnemers

Malcare WordPress Security